Standup Kantong nyiksikan supa

Pedaran pondok:

Ngaran Produk Standup Kantong nyiksikan supa
Jenisna Dipotong supa
Prosés Pelestarian Brine
Rasa Asin
Beurat (kg) 0,2
Hirup rak 3 taun
Ngaran mérek Zishan, Q51, OEM
Bungkusan Standup puch
Tempat Asalna Jiangsu, Cina
Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER

Detil Produk

Tanda Produk

Émbaran produk

Ngaran Produk Standup Kantong nyiksikan supa
Jenisna Dipotong supa
Prosés Pelestarian Brine
Rasa Asin
Beurat (kg) 0,2
Hirup rak 3 taun
Ngaran mérek Zishan, Q51, OEM
Bungkusan Standup puch
Tempat Asalna Jiangsu, Cina
Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER

Kamampuhan Suplai

Kamampuhan Suplai: 50000 karton / karton per Bulan

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan: Standup kantong dina karton

 

Palabuhan: Xiamen

Waktos prosés :

Jumlah (karton)

1-1800

1801-5000 5001-8000

> 8000

Est. Waktos (dinten)

15

20

30 Pikeun disawalakeun

Nilai gizi

Unggal 100 gram supa seger ngandung 2.9 gram protéin kualitas luhur, 0,2 gram lemak, 2,4 gram karbohidrat, 0,6 gram serat diet, 8 mg kalsium, 66 mg fosfor, 1,3 gram beusi, 0,16 mg vitamin B, 3,3 mg niasin, sareng vitamin C 4 mg. Salaku tambahan, éta ogé ngandung lektin tutuwuhan anu henteu spésipik, tirosinase sareng zat-zat sanésna, janten mangrupikeun jamur anu tiasa didahar anu seueur gizi sareng bahan anu idéal pikeun sagala rupa piring.

Pangaruh terapi

Suung beunghar lisin. Lisin mangrupikeun asam amino ésénsial pikeun awak manusa. Éta tiasa ningkatkeun jangkungna sareng beurat, ningkatkeun résistansi panyakit, ningkatkeun hemoglobin, sareng ningkatkeun kecerdasan.

Suung ogé ngandung inducers interferon, anu tiasa nyababkeun produksi interferon, janten ngagaduhan pangaruh anu saé kana virus vesat stomatitis sareng virus encephalitis. Tablet ekstrak supa seger tiasa ngubaran hépatitis pengkuh atanapi kronis, janten penderita ati kedah tuang supa. Suung ogé ngagaduhan pangaruh nurunkeun koléstérol getih. Déposisiase sareng tirosinase dina supa ngagaduhan fungsi nurunkeun tekanan getih. Ku alatan éta, supa nyaéta kadaharan kaséhatan anu idéal pikeun hiperténsi sareng penderita kardiovaskular.

Profil Perusahaan

Zishan Group didirikeun taun 1984 sareng fokus kana industri pangan. Ayeuna parantos ngadegkeun ranté industri pangan anu ngahijikeun konstruksi basa, produksi sareng pamrosésan, sareng pamasaran. Éta tiasa ngolah ampir 200,000 ton rupa-rupa produk tatanén sareng sisihan per taun. Mangrupikeun pamimpin konci nasional pikeun industrialisasi pertanian. Perusahaan, salah sahiji tina sapuluh perusahaan top di industri pangan kaléng Cina, sareng perusahaan konci dina industri pangan nasional.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami