Panaskeun Diri, Gelombang Mikro, Bir

Panaskeun Diri, Gelombang Mikro, Bir

KABEH KATEGORI PRODUK
  • Mealtime-Rice with stewed pork

    Tepung-Sawah sareng daging babi rebus

    Ngaran Produk Tepung-Sawah sareng daging babi rebus
    Tipe Produk Sangu instan
    Bahan Babi, sangu
    Waktos Masak 8-12mins
    Beurat (kg) 0.3
    Hirup rak 12 bulan
    Métode manaskeun Panaskeun diri
    Pamakéan Hiking, Lembur, Piknik
    Ngaran mérek Zishan
    Bungkusan Kotak
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER
  • Japanese Style Pork Bone Ramen Self-heating Noodles

    Gaya Jepang Babi Tulang Ramen Média mandiri

    Ngaran Produk Mie tulang daging babi gaya Jepang mi pemanasan mandiri
    Tipe Produk  Mi instan
    Bahan  Ramén, Sapi, Babi, Mie
    Waktos Masak  8-12mins
    Raos  Lemes
    Beurat (kg)  0,51
    Fitur  Lemes-Gendut, Rendah-Karb
    Eusi Gajih (%)  0
    Hirup rak  12 bulan
    Métode manaskeun  Panaskeun diri
    Pamakéan  Hiking, Lembur, Piknik
    Ngaran mérek  Zishan
    Bungkusan  Kotak
    Tempat Asalna  Fujian, Cina
    Panyimpenan  Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi  BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER
  • Mealtime-Shaved noodles

    Mi-waktos dicukur mie

    Ngaran Produk Mie dicukur waktos tuang
    Tipe Produk Mi instan
    Rasa Mie Tulang Babi Omat / Mie Babi Lada
    Bahan Ramén, Sapi, Babi, Mie
    Waktos Masak 8-12mins
    Beurat (kg) 0,52
    Fitur Low-Carb, Instan
    Hirup rak 12 bulan
    Métode manaskeun Panaskeun diri
    Pamakéan Hiking, Lembur, Piknik
    Ngaran mérek Zishan
    Bungkusan Kotak
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER
  • Zishan Nice Hot Pot-Spicy vegetable pot

    Zishan Nice Pot Pot-Spicy pot sayur

    Ngaran Produk Zishan Nice Pot Pot-Spicy pot sayur
    Tipe Produk Panci panas instan
    Bahan Sprouts kacang kedele, kentang, jagong amis, pucuk awi, jamur, akar lotus, kelp
    Waktos Masak 15mins
    Beurat (kg) 0,435
    Hirup rak 12 bulan
    Métode manaskeun Panaskeun diri
    Pamakéan Hiking, Lembur, Piknik
    Ngaran mérek Zishan
    Bungkusan Kotak
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER
  • Zishan Nice Hot Pot-Assorted mushroom chicken port

    Pelabuhan hayam jamur Zishan Nice Hot Pot-Assort

    Ngaran Produk Pelabuhan hayam jamur Zishan Nice Hot Pot-Assort
    Tipe Produk Panci panas instan
    Bahan Hayam, Pleurotus eryngii, supa kadaharan ti laut, russula boletus, supa nameko, supa.
    Waktos Masak 15mins
    Beurat (kg) 0,285
    Hirup rak 12 bulan
    Métode manaskeun Panaskeun diri
    Pamakéan Hiking, Lembur, Piknik
    Ngaran mérek Zishan
    Bungkusan Kotak
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER
  • Zishan Nice Hot Pot-Spicy beef pot

    Zishan Nice Hot Pot-Spicy pot pot

    Ngaran Produk Zishan Nice Hot Pot-Spicy pot pot
    Tipe Produk Panci panas instan
    Bahan Sapi, jagung, kentang, akar teratai, kelp.vermicelli
    Waktos Masak 8-12mins
    Beurat (kg) 0,495
    Raos Lada, asin
    Hirup rak 12 bulan
    Métode manaskeun Panaskeun diri
    Pamakéan Hiking, Lembur, Piknik
    Ngaran mérek Zishan
    Bungkusan Kotak
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER
  • Mealtime-Seaweed Bibimbap

    Bibimbap Sérang-Sérang Mealtime

    Ngaran Produk Bibimbap Sérang-Sérang Mealtime
    Tipe Produk Sangu instan
    Bahan Rumpai laut, daging babi, sangu
    Waktos Masak 8-12mins
    Beurat (kg) 0,32
    Hirup rak 12 bulan
    Métode manaskeun Panaskeun diri
    Pamakéan Hiking, Lembur, Piknik
    Ngaran mérek Zishan
    Bungkusan Kotak
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER
  • Mealtime-Spicy chicken with rice

    Hidangan-lada hayam sareng béas

    Ngaran Produk Hidangan-lada hayam sareng béas
    Tipe Produk Sangu instan
    Bahan Hayam, sangu
    Waktos Masak 8-12mins
    Beurat (kg) 0.3
    Hirup rak 12 bulan
    Métode manaskeun Panaskeun diri
    Pamakéan Hiking, Lembur, Piknik
    Ngaran mérek Zishan
    Bungkusan Kotak
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER
  • Mealtime-Rice with curry Pork

    Hidangan-Sawah sareng kari Babi

    Ngaran Produk Hidangan-Sawah sareng kari Babi
    Tipe Produk Sangu instan
    Bahan Babi, kari, sangu
    Waktos Masak 8-12mins
    Beurat (kg) 0,32
    Hirup rak 12 bulan
    Métode manaskeun Panaskeun diri
    Pamakéan Hiking, Lembur, Piknik
    Ngaran mérek Zishan
    Bungkusan Kotak
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER
  • Mealtime-Rice with curry beef

    Tepung-Sawah sareng kari daging sapi

    Ngaran Produk Tepung-Sawah sareng hayam di Hainan
    Tipe Produk Sangu instan
    Bahan Sapi, kari, sangu
    Waktos Masak 8-12mins
    Beurat (kg) 0.3
    Hirup rak 12 bulan
    Métode manaskeun Panaskeun diri
    Pamakéan Hiking, Lembur, Piknik
    Ngaran mérek Zishan
    Bungkusan Kotak
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER
  • Mealtime-Rice with chicken in Hainan

    Tepung-Sawah sareng hayam di Hainan

    Ngaran Produk Tepung-Sawah sareng hayam di Hainan
    Tipe Produk Sangu instan
    Bahan Hayam, sangu
    Waktos Masak 8-12mins
    Beurat (kg) 0,32
    Hirup rak 12 bulan
    Métode manaskeun Panaskeun diri
    Pamakéan Hiking, Lembur, Piknik
    Ngaran mérek Zishan
    Bungkusan Kotak
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER