Produk

  • Canned mixed coarse grain

    Kaléng dicampur sisikian kasar

    Ngaran Produk Kaléng dicampur sisikian kasar
    Bahan Gandum, gandum, kacang ginjal beureum
    Beurat (kg) 0,425
    Eusi padet ≥90%
    Hirup rak 2 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah, dina karton
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER, HALAL
  • Canned Whole Mushroom

    Suung Kaléng Sagala Kaléng

    Ngaran Produk Suung kaléng
    Jenisna sakabeh supa
    Prosés Pelestarian Brine
    Rasa Asin
    Beurat (kg) 0.4 / 0.425 / 0.85 / 2.55 / 2.84
    Hirup rak 3 taun
    Ngaran mérek Zishan, Q51, OEM
    Bungkusan Tiasa atanapi toples, dina karton
    Tempat Asalna Jiangsu, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER
  • Canned oats

    Gandum kaléng

    Ngaran Produk Gandum kaléng
    Beurat (kg) 0,95
    Eusi padet ≥85%
    Hirup rak 2 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah, dina karton
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER, HALAL
  • Mealtime-Rice with stewed pork

    Tepung-Sawah sareng daging babi rebus

    Ngaran Produk Tepung-Sawah sareng daging babi rebus
    Tipe Produk Sangu instan
    Bahan Babi, sangu
    Waktos Masak 8-12mins
    Beurat (kg) 0.3
    Hirup rak 12 bulan
    Métode manaskeun Panaskeun diri
    Pamakéan Hiking, Lembur, Piknik
    Ngaran mérek Zishan
    Bungkusan Kotak
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER
  • Shredded bamboo shoot with picked vegetable

    Némbak awi abon sareng sayuran anu dipetik

    Ngaran Produk Némbak awi abon sareng sayuran anu dipetik
    Bahan-bahanna héjo mustard, pucuk awi, minyak sayuran, uyah anu tiasa didahar, gula bodas, cabé, rempah, sareng sajabana
    Ngaran mérek Zhangzhou, Fujian
    Eusi bersih 80g
    Hirup rak 12 bulan
    Metode neundeun Simpen dina tempat anu tiis sareng garing
    Tanggal produksi ditandaan dina segel (taun / bulan / dinten)
    Kumaha tuangeun Buka kantong teras tuang
  • Flammulina velutipes

    Flammulina velutipe

    Ngaran Produk Flammulina velutipe
    Bahan-bahanna Flammulina velutipe
    Ngaran mérek Zhangzhou, Fujian
    Eusi bersih 70g
    Hirup rak 12 bulan
    Metode neundeun Simpen dina tempat anu tiis sareng garing
    Tanggal produksi ditandaan dina segel (taun / bulan / dinten)
    Kumaha tuangeun Buka kantong teras tuang
  • Cucumber

    Bonténg

    Ngaran Produk Bonténg
    Bahan-bahanna Bonténg, cai, gula bodas, kécap diseduh, uyah anu tiasa didahar, sareng sajabana.
    Ngaran mérek Zhangzhou, Fujian
    Eusi bersih 70g
    Hirup rak 12 bulan
    Metode neundeun Simpen dina tempat anu tiis sareng garing
    Tanggal produksi ditandaan dina segel (taun / bulan / dinten)
    Kumaha tuangeun Buka kantong teras tuang
  • Flammulina velutips bamboo shoot

    Flammulina velutips némbak awi

    Ngaran Produk Flammulina velutips némbak awi
    Bahan-bahanna Velmips Flammulina, némbak awi, minyak sayur, uyah didahar, gula bodas, cabe, rempah, jsb.
    Ngaran mérek Zhangzhou, Fujian
    Eusi bersih 60g
    Hirup rak 12 bulan
    Metode neundeun Simpen dina tempat anu tiis sareng garing
    Tanggal produksi ditandaan dina segel (taun / bulan / dinten)
    Kumaha tuangeun Buka kantong teras tuang
  • Traditional pickled vegetable

    Sayuran acar tradisional

    Ngaran Produk Sayuran acar tradisional
    Bahan-bahanna héjo mustard, minyak sayuran, cabé acar, jahé acar, uyah anu tiasa didahar, rempah-rempah, sareng sajabana
    Ngaran mérek Zhangzhou, Fujian
    Eusi bersih 70g
    Hirup rak 12 bulan
    Metode neundeun Simpen dina tempat anu tiis sareng garing
    Tanggal produksi ditandaan dina segel (taun / bulan / dinten)
    Kumaha tuangeun Buka kantong teras tuang
  • Canned Green Asparagus

    Kaléng Asparagus Héjo

    Ngaran Produk Kaléng Asparagus Héjo
    Bahan Asparagus
    Wangunna Belah / Sepuh / Jalur
    Prosés Pelestarian Brine
    Beurat (kg) 0,2 / 0,25 / 0,43 / 0,8
    Rasa Asin
    Hirup rak 3 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah atanapi gelas, dina karton
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER, HALAL
  • Canned abalone

    Kaléng abalone

    Ngaran Produk Kaléng abalone
    Jenis produk Kaléng abalone dina jelas wanter / Kaléng abalone dina saos
    Bahan Seger abalone
    Beurat (kg) 0.4
    Hirup rak 2 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah, dina karton
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER, HALAL
  • Standup Pouch slice mushroom

    Standup Kantong nyiksikan supa

    Ngaran Produk Standup Kantong nyiksikan supa
    Jenisna Dipotong supa
    Prosés Pelestarian Brine
    Rasa Asin
    Beurat (kg) 0,2
    Hirup rak 3 taun
    Ngaran mérek Zishan, Q51, OEM
    Bungkusan Standup puch
    Tempat Asalna Jiangsu, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER
12345 Teras> >> Halaman 1/5