Acar Series

Acar Series

KABEH KATEGORI PRODUK
  • Shredded bamboo shoot with picked vegetable

    Némbak awi abon sareng sayuran anu dipetik

    Ngaran Produk Némbak awi abon sareng sayuran anu dipetik
    Bahan-bahanna héjo mustard, pucuk awi, minyak sayuran, uyah anu tiasa didahar, gula bodas, cabé, rempah, sareng sajabana
    Ngaran mérek Zhangzhou, Fujian
    Eusi bersih 80g
    Hirup rak 12 bulan
    Metode neundeun Simpen dina tempat anu tiis sareng garing
    Tanggal produksi ditandaan dina segel (taun / bulan / dinten)
    Kumaha tuangeun Buka kantong teras tuang
  • Flammulina velutipes

    Flammulina velutipe

    Ngaran Produk Flammulina velutipe
    Bahan-bahanna Flammulina velutipe
    Ngaran mérek Zhangzhou, Fujian
    Eusi bersih 70g
    Hirup rak 12 bulan
    Metode neundeun Simpen dina tempat anu tiis sareng garing
    Tanggal produksi ditandaan dina segel (taun / bulan / dinten)
    Kumaha tuangeun Buka kantong teras tuang
  • Cucumber

    Bonténg

    Ngaran Produk Bonténg
    Bahan-bahanna Bonténg, cai, gula bodas, kécap diseduh, uyah anu tiasa didahar, sareng sajabana.
    Ngaran mérek Zhangzhou, Fujian
    Eusi bersih 70g
    Hirup rak 12 bulan
    Metode neundeun Simpen dina tempat anu tiis sareng garing
    Tanggal produksi ditandaan dina segel (taun / bulan / dinten)
    Kumaha tuangeun Buka kantong teras tuang
  • Flammulina velutips bamboo shoot

    Flammulina velutips némbak awi

    Ngaran Produk Flammulina velutips némbak awi
    Bahan-bahanna Velmips Flammulina, némbak awi, minyak sayur, uyah didahar, gula bodas, cabe, rempah, jsb.
    Ngaran mérek Zhangzhou, Fujian
    Eusi bersih 60g
    Hirup rak 12 bulan
    Metode neundeun Simpen dina tempat anu tiis sareng garing
    Tanggal produksi ditandaan dina segel (taun / bulan / dinten)
    Kumaha tuangeun Buka kantong teras tuang
  • Traditional pickled vegetable

    Sayuran acar tradisional

    Ngaran Produk Sayuran acar tradisional
    Bahan-bahanna héjo mustard, minyak sayuran, cabé acar, jahé acar, uyah anu tiasa didahar, rempah-rempah, sareng sajabana
    Ngaran mérek Zhangzhou, Fujian
    Eusi bersih 70g
    Hirup rak 12 bulan
    Metode neundeun Simpen dina tempat anu tiis sareng garing
    Tanggal produksi ditandaan dina segel (taun / bulan / dinten)
    Kumaha tuangeun Buka kantong teras tuang
  • Sour bamboo shoots with pleurotus eryngium
  • Sour bamboo shoots with black fungus
  • Pickled lettuce

    Apu apu

    Ngaran Produk Apu apu
    Bahan-bahanna apu, cai, gula bodas, kécap diseduh Uyah anu tiasa didahar, sareng sajabana
    Ngaran mérek Zhangzhou, Fujian
    Eusi bersih 70g
    Hirup rak 12 bulan
    Metode neundeun Simpen dina tempat anu tiis sareng garing
    Tanggal produksi ditandaan dina segel (taun / bulan / dinten)
    Kumaha tuangeun Buka kantong teras tuang