Anu sanésna

Jiangsu Zishan Biological Co., Ltd. (NEEQ: 836539) didirikeun dina 9 Méi 2012 ku Fujian Zishan Group Co., Ltd. perusahaan utama konci nasional dina industrialisasi tatanén, salah sahiji tina sapuluh perusahaan tuangeun kaléng anu aya di Cina, sareng perusahaan konci dina industri pangan nasional. Nyiptakeun investasi. Mangrupikeun prakték anu Zishan Group komitmen kana panerapan téknologi modéren pikeun ngembangkeun tatanén modéren. Perusahaan ngarencanakeun pikeun ngenalkeun peralatan sareng téknologi canggih dunya pikeun ngawangun Zishan Edible Mushroom Silicon Valley Industrial Park di Cina dina 3-5 taun. Budidaya sareng basis pamrosésan.

Proyék ieu ayana di beulah kulon Sanhe Town, Kacamatan Hongze, Kota Huai'an, katelah "Mutiara Huaishang" sareng "Lahan Ikan sareng Sangu". Angkotna merenah pisan. Daérah ieu ngagaduhan iklim anu bénten sapanjang taun, kalayan hujan ageung sareng suhu rata-rata taunan 14 ° C. Éta ogé beunghar pisan ku sumber cai. Éta kirang ti 3 kilométer jauhna ti Hongze Lake. Daérah ieu ngagaduhan luas tanam gandum sareng palawija kualitas luhur 600,000 mu, sareng jumlah ternak unggas taunan Langkung ti 15 juta, jarami gandum sareng kandang hayam anu saé nyayogikeun bahan baku anu cekap pikeun produksi pabrik bisporus Agaricus. Perusahaan ngarencanakeun nanem modal sakitar 500 juta yuan di 500 hektar lahan. Saatos réngsé proyek, kaluaran taunan tina Agaricus bisporus nyaéta 35.000 ton, anu tiasa ngahasilkeun 20.000 ton bisporus kaléng sareng supa asin. Panghasilan penjualan bakal 500 juta yuan, untung sareng pajak na bakal 25 juta yuan, 800 padamelan bakal disayogikeun, sareng 2500 patani bakal beunghar.

Proyék ieu didukung pisan sareng dirawat ku panitia kota, kabupatén, sareng kota lokal sareng departemén pamaréntah. Fase salajengna sareng fase kadua proyek parantos nanem modal 150 juta yuan di lahan 323 héktar, sareng parantos ngawangun lokakarya suhu otomatis 15-ton pengendalian supa jamur baseuh 2 Aya 107 kamar, 26 torowongan fermentasi dina anu munggaran sareng kadua fase, sareng bengkel supa uyah. Hiji rohangan ketel, hiji pusat distribusi listrik, hiji bengkel pembuatan bumi, hiji gudang, sareng hiji kamar panyimpenan baktéri. Hiji rohangan kemasan sareng panyimpenan tiis, salah sahiji pusat pemanasan sareng pemanasan. Tahap kadua proyék réngsé dina Séptémber 2015 sareng sacara resmi nempatkeun kana produksi. Proyék fase katilu taman industri ngarencanakeun badé ngawangun 3 jalur produksi tuangeun kaasup supa bisporus sareng lini produksi olahan kalengan, sareng ngawangun bumi tanam supa anyar 32,000 méter pasagi, anu tiasa ngolah 15,000 ton supa bisporus sareng tuangeun sanés. taunan. Saatos proyek réngsé réngsé, diperkirakeun kaluaran taunan tina Agaricus bisporus nyaéta 35,000 ton, biskuit Agaricus kaléng sareng 20.000 ton supa hérang tiasa dihasilkeun, sareng 2.500 patani bakal beunghar. Ayeuna, pangwangunan imah penanaman supa fase katilu kalayan kaluaran taunan 4000 ton bisporus parantos dimimitian, sareng proyek pangolahan anu jero sapertos supa kaleng sareng jus pekat ogé ayun-ayunan.