Zishan Group meunang "Produk Kaléng Favorit Konsumén dina 2020 ″

1605509806584376

Rapat ékspansi kagenep dewan direksi kalima tina Asosiasi Industri Pangan Canned 2020 Cina suksés diayakeun di Shanghai dina bulan Nopémber 9. Pupuhu Liu Youqian tina Asosiasi Industri Pangan Kalengan Cina sareng wawakil sababaraha unit anggota anu aya. Dina waktos anu sasarengan, Mr. Chen Ji, Diréktur Biro Inspéksi Penegak Hukum Pamaréntahan Propinsi pikeun Peraturan Pasar, sareng Sun Lu, Wakil Diréktur Divisi Pangan Departemen Produk Konsumén Kementerian Perindustrian sareng Téknologi Informasi diulem , Chen Guihua, Diréktur Divisi Alangan tina Biro Pangubaran Dagang sareng Investigasi Kamentrian Dagang sareng pamimpin anu sanésna, sakitar 200 jalma ngahadiran rapat éta.

Dina akhir konperénsi, daptar "Konsumén Suka Produk Kaléng dina taun 2020", "Pamasaran Pakét Anu Pupuas tina Perusahaan Pangan Kaléng dina taun 2020", "Panyedia Peralatan Anu Puas tina Perusahaan Pangan Kalengan dina taun 2020" sareng "Distributor Anu Pisan dina Pangan Kalengan Industri dina taun 2020 "diumumkeun sareng dilélér.

1605509813905014

Dilaporkeun yén di taun 2020, kagiatan pilihan "Pangan Sakumna Pangan · Canned Delicacy" dina industri pangan kaléng Cina ngagaduhan réspon anu kuat sareng parantos narik perhatian anu lega ti sagala rupa lapisan masarakat. Dina raraga leres-leres ngagambarkeun prinsip kaadilan, kaadilan, sareng kabuka, Kombinasi pamilihan online sareng ulasan ahli akhirna parantos milih 31 "Produk Pangan Kalengan Favorit Konsumén dina taun 2020", diantarana Zishan didaptarkeun.

1605509806184411

Pangajén ieu mangrupikeun pangakuan luhur mayoritas konsumén pikeun produk Zishan. Kami bakal, sapertos biasa, tetep kana misi perusahaan "nyayogikeun katuangan anu séhat, séhat sareng aman pikeun masarakat", sareng bagikeun ka jalma-jalma di nagara éta kalayan kualitas internasional.

1605509806821107

Salaku tambahan, Zishan ogé ilubiung dina (CCMF2020) 11th Shanghai International Canned Food, Raw and Auxiliary Materials, Machines Expo sareng 24th Shanghai Global Food Exhibition diayakeun sasarengan (CCMF2020), nunjukkeun mérek sareng produk Zishan ka konsumén di bumi sareng luar negeri .

1605509806176934

Pos waktos: Dec-15-2020