Grup Zishan: Kontrol kualitas dina unggal tingkatan pikeun nyiptakeun cai minum anu séhat

1518250763640961

Wu Xiuli, Stasion TV Zhangzhou: Kuring yakin anjeun moal biasa ka pabrik anu urang badé dinten ayeuna. Ti asinan dina méja dugi ka buah sareng inuman sayuran anu sering kami inuman, komo cai nginum anu urang kedah inuman unggal dinten, di tukangeun kuring nyaéta pabrik anu ageung Éta tiasa dipendakan di pabrik. Leres, éta mangrupikeun perusahaan terkemuka dina industri pangan di Zhangzhou, Zishan Group, janten dinten ieu kuring bakal nuturkeun jejak wartawan pikeun ningali kumaha carana pangan ieu didamel.

Fujian Zishan Group mangrupikeun perusahaan utama konci nasional. Didirikeun dina Maret 1984. Saatos 30 taun pamekaran teras-terasan sareng inovasi, ayeuna gaduh 10 anak perusahaan sareng perusahaan induk kalayan total aset ampir 1 milyar yuan. Éta parantos dievaluasi ku Pamaréntah Kota Zhangzhou salami mangtaun-taun. Salaku "pembayar pajak ageung". Produk kalebet tuangeun kaleng, acar, cai mineral, inuman buah sareng sayuran, sareng sajabana, diantarana, cai mineral Zishan ampir teu dikenal. Numutkeun standar nasional, cai mineral kedah leres-leres disaring sareng diinfeksi.

2
1

Yang Jubin, manajer Zhangzhou Zishan Mineral Water Co., Ltd.: Saring areng didesain pikeun nyebarkeun sababaraha kokotor dina cai gunung gunung. Filter lima-mikron, saringan hiji-mikron sareng saringan 0,22 mikron. Saringan ieu tiasa mastikeun yén pangotor dina cai disaring pikeun nyumponan sarat steril, sareng akhirna ngalangkungan menara campuran ozon ieu pikeun Sterilisasi anu leres, teras teraskeun ngeusian.

1518233067708786
5a7d0983c53d5

Sapertos nyaring kokotor dina cai atah, unggal produk Zishan kedah disaring lapisan ku lapisan.

3

Yang Jubin, Manajer Zhangzhou Zishan Mineral Water Co., Ltd.: Dimimitian tina niupan, sareng masing-masing botol dipariksa sacara ketat, diawasi sareng dieusian. Prosés ngeusian dilaksanakeun dina kaayaan steril. Kami mastikeun yén unggal botol kedah diparios. Sateuacan produk dikirimkeun, urang ogé gaduh kontrol kualitas pikeun ngalaksanakeun pamariksaan pikeun sadaya produk.

4

Kalayan paningkatan gaya hirup jalma anu teras-terasan, aya ogé sarat anu langkung luhur pikeun cai minum. Salaku réspon tina parobihan pasar ieu, mérek high-end Zishanshui Zhuleshanquan janten wujud. Jauh tina raména kota, pabrik Chengxi di Zishan ngagaduhan leuweung awi anu padet. Sumber cai Zhule Mountain Spring asalna tina konservasi leuweung awi ieu.

5
5a7d09c7ae059

Yang Jubin, manajer Zhangzhou Zishan Mineral Water Co., Ltd.: Tingkat cakupan awi pikeun sakabeh gunung di dieu langkung ti 90%. Aya paribasa di sisi urang yén cai anu nyiduh awi disebat "cai nyiduh awi." Cai awi khususna tiis, sareng alkalinitasna tiasa nétralkeun kaasaman lemah awak urang. Saatos nginum cai urang, pH tiasa disaluyukeun pikeun ngahontal pangaruh anu séhat.

Di pasar cai sareng inuman anu sengit dominan, Zishan teras-terasan tiasa kuat nempatan tempat, anu seueur kusabab persepsi pasar na anu pas. Jalma anu ngurus perusahaan yakin yén di pasar cai mineral hareup, inuman cai séhat bakal langkung kompetitif. Kusabab konsumen peryogi henteu ngan ukur sabotol cai, tapi ogé gaya hirup séhat.

Wartawan saurna: Cai mangrupikeun produk konsumén biasa. Kalayan parobihan anu teras-terasan dina gaya hirup masarakat, industri minuman parantos ngalaman kamajuan anu henteu pernah dilakukeun. Pamakéna sacara bertahap jelas ngaidentipikasi sareng milih inuman anu séhat di antara produk anu ngagurilap. Ieu ogé ngandung harti yén nalika konsumén mésér cai mineral ayeuna, anu aranjeunna mésér sanés ngan ukur jinis kanikmatan, tapi ogé konsép kahirupan anu séhat. . Jigana ieu ogé alesan penting kunaon cai mineral Zishan ngajaga penjualan stabil di pasar cai nginum salami mangtaun-taun sareng parantos janten produk anu ditunjuk tina Xiamen Airlines.


Pos waktos: Des-17-2020