Konperénsi Koméntar "Karyawan Intan" hasil dilaksanakeun

Kumpulan komérsial Konperénsi Komérsial "Karyawan Intan" Grup Zishan berhasil dilaksanakeun

1616466625626212

Hiji poto grup pagawé intan sareng Présidén Hongshuihe sareng Wakil Présidén Hong Bingcheng

           

Dina kasempetan peringatan ka-37 ngadegna Zishan, pikeun muji anu maju, nunjukkeun conto, ngalaksanakeun "Zishan Spirit", sareng ngadukung misi nyayogikeun katuangan anu aman, séhat sareng aman pikeun masarakat. Saatos panilitian sareng kaputusan perusahaan, 18 réréncangan kalebet Cai Jincheng nampi gelar kehormatan angkatan dalapan "karyawan intan". Perusahaan grup nyauran sadayana padamel pikeun diajar ti aranjeunna, teras-terasan ngalaksanakeun dédikasi, kasatiaan sareng sumanget anu inspirasi, sareng teras masihan kontribusi anyar pikeun pangwangunan "Inovatif Zishan, Wisdom Zishan, Safe Zishan, sareng Happy Zishan"!

★ Daptar karyawan anu dipuji ★

[Kamentrian Perikanan]

Cai Jincheng Hong Jiaohui Hong Zonghui

[Kaléng]

Yan Xiuyu Jian Meihou Yan Ruijin He Xiuli

Hong Penzhu Hong Chazhi Xu Baolian Zou Biqian

Zhang Baozhen Lai Lianzhu

[Tutuwuhan Cai Mineral]

Zheng Senjin Yan Qingshan

[Téhnologi Pangan]

Wang Xiuhua Yan Shajiao

[Divisi Peralatan]

Liu Muxi

1616466626476033

1616466626815762

1616466626163522

1616466626950951


Waktos Post: Mar-26-2021