Komunikasi Budaya

3
2
1

Hanmo seungit, pinuh ku sosobatan. Tanggal 11 Maret, "Kulawarga dina dua sisi ti Selat Taiwan, urang Cina sareng urang Meksiko nyalin love-calligraphers ti kadua sisi jalan anu lempeng kana Zishan" acara jejaring diayakeun di Zishan Group. Pupuhu Grup Hong Changshui sareng Wakil Présidén Gao Qiongshan nampi tamu-tamu. Liga Lukisan Tengah-Selat Liga Taiwanese sareng Institut Kaligrafi ngirimkeun pesen ucapan salamet pikeun ngabahas acara ieu.

Kajadian ieu babarengan disponsoran ku Longhai Calligraphers Association, Taiwan Changhua Chongjin Calligraphy Society, sareng Fujian Zishan Group Co., Ltd. Xu Haiquan, Ketua Longhai Calligraphers Association, Chen Yongzhong, Diréktur Eksekutif tina Zhangzhou Calligraphers Association, Lin Hong, Dekan Akademi Lukisan Fujian Lian, Lin Jianyang, Wakil Sekretaris Jénderal Longhai Calligraphy Association, kaligrafi Taiwanese Nian Wenyi, Taiwan Changhua Chongjin Calligraphy Ding Wenjie, présidén masarakat, sareng master kaligrafi sanésna ti dua sisi selat anu ngahadiran acara éta.

Acara ieu mimiti dimimitian ku nyerat Pupuhu Hong ngeunaan "Fax antara dua sisi Selat Taiwan". Teras, tukang kaligrafi Taiwan nempelkeun téks pikeun nganyatakeun émosina lintas-selat kalayan "harmoni tina kahendak Han anu hébat". Saatos éta, kaligrafi perang teras-terasan, ngalukis prasasti di tempat, saling komunikasi sareng kaligrafi, sareng ngamajukeun budaya tradisional Cina. Xu Haiquan's "Spring Blossoms and Autumn Fruits" anu ditulis dina waktos éta sapertos déwa sareng ngayun bebas; "Ratusan walungan sareng walungan" Ding Wenjie sacara alami lancar sareng kuat. Dina waktos anu pondok, karya sapertos "garis anu sami, dua sisi selat gaduh cahaya anu sami", "anu tos lami", "open-minded", "benefit wind and smoothness", "hanmo love", "tingali laut sareng ngupingkeun ombak" sareng karya sanésna dina kertas. Sadayana ngaapresiasi sareng komunikasi saling, sareng suasana na bungah sareng harmonis, nunjukkeun kapercayaan budaya. Dina harepan sadayana, Pupuhu Hong nyerat kaligrafi ageung "Kebaikan, Kaadilan, Kahadean, Hikmah, sareng Chongjin" ku sikat anu langkung ageung. Latar anu jero sareng suasana anu megah parantos nampi keprok lengkep sareng ngadorong klub kalam kana klimaks.

Pamendak saréréa masih henteu cekap. Tungtungna, kaligrafi dina dua sisi Selat Taiwan babarengan ngawangun gulung panjang kalayan téma "Chongjin Zishan Li". Pupuhu Hong sareng Tuan Nian Wenyi sasarengan nyerat kecap pamuka sareng tulisan. . "Ieu mangrupikeun kahiji kalina pikeun ilubiung dina metoda nyiptakeun ieu. Éta pisan énggal sareng pikaresepeun. Kami bakal nyandak karya ieu balik ka Taiwan pikeun dipajang." Calligrapher Wei Xiuzhu ti Chongjin Calligraphy Society of Changhua, Taiwan nyarios seneng pisan.

Dina angin ngagelegug, seungit tinta gunung ungu ngalir, kakuatanana nagara mekar, sareng silaturahim lintas-selat kuat.


Pos waktos: Des-17-2020