Perkenalan Singket tina Zishan Edible Fungus Silicon Valley Industrial Park sareng Proyék Fermentasi Katilu

4
1
3
1518247987578809

Zishan Edible Mushroom Silicon Valley Industrial Park parantos diinvestasikeun sareng didirikeun ku Fujian Zishan Group Co., Ltd., perusahaan utama konci nasional dina industrialisasi tatanén, salah sahiji tina sapuluh perusahaan kadaharan kaléng anu aya di Cina, sareng perusahaan konci dina industri pangan nasional . Taat kana misi perusahaan "Nyayogikeun katuangan anu aman, séhat sareng aman pikeun masarakat!", Perusahaan ngarencanakeun nyéépkeun 5-10 taun khusus pikeun inovasi ilmiah sareng téknologi sareng pamekaran tatanén modéren, sareng akhirna ngawangun pembibitan supa bisporus, melak, ngolah jero, sareng pupuk organik didamel tina résidu supa. Eusi produksi utama Agaricus bisporus Industrial Park nyaéta ngawangun ranté industri lengkep Agaricus bisporus sareng ngembangkeun ékonomi bunderan anu "nyandak tina lapangan sareng nganggona di lapangan".

Taman industri ngarencanakeun investasi total 500 juta yuan sareng lahan lega 500 mu. Kalayan dukungan kuat komite partai lokal sareng pamaréntahan di sadaya tingkatan, éta parantos nanem modal 300 juta yuan, ngalangkungan lega 323 hektar (sakitar 220,000 méter pasagi), ngawangun Jiangsu Zishan Biological Co., Ltd. anu utamina museur ka penanaman pabrik bisporus Agaricus sareng pamrosésan jero Agaricus bisporus. Dua perusahaan utama Jiangsu Zishan Food Technology Co., Ltd.

5
6
2

Diantarana, Jiangsu Zishan Biological Co., Ltd. parantos ngawangun tilu suhunya otomatis sareng kontrol kalembaban bisporus kebon supa (158 imah budidaya supa), 35 torowongan fermentasi primér sareng sekundér sareng sababaraha fasilitas bantu sanésna, kalayan kaluaran taunan 15,000 ton tina supa bisporus, Penjualan taunan langkung ti 100 juta yuan. Anak perusahaan anu dipiboga sacara lengkep, Jiangsu Zishan Food Technology Co., Ltd., parantos ngawangun lini produksi anu tiasa ngolah 15,000 ton supa kaléng sareng lokakarya kalayan kaluaran taunan 500 ton konséntrasi supa. Produkna diékspor ka Jepang, Éropa, Amérika, Asia Tenggara, Wétan Tengah sareng nagara sareng daérah sanés. Barina ogé dina produksi, aranjeunna tiasa ngasilkeun US $ 25 juta dina valuta asing ngalangkungan ékspor.

Dina raraga ngajantenkeun taman industri langkung ageung sareng kuat, perusahaan sacara resmi ngamimitian ngawangun proyék daérah tutuwuhan fermentasi katilu (fase hiji) proyék di 2019, anu ngagaduhan peran penting dina prakték perencanaan stratégik perusahaan sacara umum. Ideu pangwangunan utama proyek diringkeskeun sapertos kieu: anggo téknologi paling canggih di dunya pikeun ngawangun pabrik fermentasi tersiér otomatis dina situs anu ayeuna dipilih pikeun daérah pepelakan tertiary, ngahasilkeun bahan budaya miselium supa kualitas luhur sareng ngadamel panutup anu saé sareng ngangkutna ka bengkel supa anu aya Laksanakeun pepelakan pikeun nyepetkeun tingkat omzet imah supa sareng ningkatkeun hasil sareng kualitas melak.

Daérah tutuwuhan fermentasi anu katilu (Fase I) ngarencanakeun nanem modal 120 juta yuan, ngaliput legana sakitar 80 hektar sareng legana bangunan 40.000 méter pasagi. Saatos proyek di produksi, perusahaan bakal ngahontal kaluaran taunan 20.000 ton supa bisporus, sareng kualitas supa seger ogé bakal ditingkatkeun pisan. Saatos pangwangunan dua imah supa tambahan, perusahaan bakal ngahontal skala produksi taunan 35,000 ton supa bisporus, anu 15,000 ton bakal dianggo pikeun ngolah jero kaléng tuangeun pikeun ékspor sareng 20.000 ton bakal dianggo pikeun penjualan seger domestik. Total nilai kaluaran taunan bakal ngahontal 400 juta. Kira-kira RMB 40 juta kauntungan sareng pajeg

RMB. Dina waktos anu sasarengan, éta nyéépkeun 70,000 ton jarami lokal sareng 50.000 ton kandang hayam unggal taun, sareng ngahasilkeun sakitar 100.000 ton residu supa bahan baku pupuk organik anu hadé, ngajantenkeun limbah janten harta karun, sareng ngawangun industri daur ulang héjo kelas munggaran sareng lengkep tina supa bisporus di nagara sareng dunya. Ranté, latihan pangwangunan terpadu industri primér, sékundér sareng tersiér.

Zishan Edible Fungus Silicon Valley Industrial Park


Pos waktos: Des-17-2020