Buah Sareng Témpél Sayuran

Buah Sareng Témpél Sayuran

KABEH KATEGORI PRODUK
  • Concentrated mushroom extract

    Ekstrak supa pekat

    Ngaran Produk Ekstrak supa pekat
    Bahan Supa seger
    Beurat (kg) 20kg
    Hirup rak 2 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah, dina karton
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER, HALAL
  • Bayberry jam

    Macét Bayberry

    Ngaran Produk Macét Bayberry
    Beurat (kg) 0,95
    Hirup rak 2 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah, dina karton
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER, HALAL
  • Orange jam

    Jam jeruk

    Ngaran Produk Jam jeruk
    Beurat (kg) 0,95
    Hirup rak 2 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah, dina karton
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER, HALAL
  • Mango sago cream jam

    Pelem sagu krim macét

    Ngaran Produk Pelem sagu krim macét
    Beurat (kg) 0,9
    Hirup rak 2 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah, dina karton
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER, HALAL
  • Concentrated tomato juice

    Jus tomat kentel

    Ngaran Produk Jus tomat kentel
    Bahan Tomat seger
    Beurat (kg) 20kg
    Hirup rak 2 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah, dina karton
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER, HALAL
  • Saute onion

    Tumis bawang

    Ngaran Produk Tumis bawang
    Beurat (kg) 0,9
    Eusi padet ≥80%
    Hirup rak 2 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah, dina karton
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER, HALAL
  • Banana purse

    Dompét cau

    Ngaran Produk Dompét cau
    Beurat (kg) 0,9
    Eusi padet ≥80%
    Hirup rak 2 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah, dina karton
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER, HALAL
  • Pumpkin mud

    Leutak waluh

    Ngaran Produk Leutak waluh
    Beurat (kg) 0,9
    Eusi padet ≥70%
    Hirup rak 2 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah, dina karton
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER, HALAL
  • Purple potato mud

    Leutak kentang ungu

    Ngaran Produk Leutak kentang ungu
    Beurat (kg) 0,9
    Eusi padet ≥90%
    Hirup rak 2 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah, dina karton
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER, HALAL