Séréal Kasar

Séréal Kasar

KABEH KATEGORI PRODUK
  • Canned mixed coarse grain

    Kaléng dicampur sisikian kasar

    Ngaran Produk Kaléng dicampur sisikian kasar
    Bahan Gandum, gandum, kacang ginjal beureum
    Beurat (kg) 0,425
    Eusi padet ≥90%
    Hirup rak 2 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah, dina karton
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER, HALAL
  • Canned oats

    Gandum kaléng

    Ngaran Produk Gandum kaléng
    Beurat (kg) 0,95
    Eusi padet ≥85%
    Hirup rak 2 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah, dina karton
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER, HALAL
  • Canned chinese water chestnut

    Kalén cai cina kaléng

    Ngaran Produk Kalén cai cina kaléng
    Beurat (kg) 0,9
    Eusi padet ≥70%
    Hirup rak 2 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah, dina karton
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER, HALAL
  • Canned red beans

    Kacang beureum kaléng

    Ngaran Produk Kacang beureum kaléng
    Beurat (kg) 0,9
    Eusi padet ≥80%
    Hirup rak 2 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah, dina karton
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER, HALAL
  • Canned highland barley

    Gandum highland kaléng

    Ngaran Produk Gandum highland kaléng
    Beurat (kg) 0,9
    Eusi padet ≥90%
    Hirup rak 2 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah, dina karton
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER, HALAL
  • Canned black glutinous rice

    Sangu ketan hideung kaléng

    Ngaran Produk Sangu ketan hideung kaléng
    Beurat (kg) 0,9
    Eusi padet ≥95%
    Hirup rak 2 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah, dina karton
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER, HALAL
  • Canned diced taro

    Kaléng dicincang kaléng

    Ngaran Produk Kaléng dicincang kaléng
    Beurat (kg) 0,9
    Eusi padet ≥90%
    Hirup rak 2 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah, dina karton
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER, HALAL