Seafood Kaléng

Seafood Kaléng

KABEH KATEGORI PRODUK
  • Canned abalone

    Kaléng abalone

    Ngaran Produk Kaléng abalone
    Jenis produk Kaléng abalone dina jelas wanter / Kaléng abalone dina saos
    Bahan Seger abalone
    Beurat (kg) 0.4
    Hirup rak 2 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah, dina karton
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER, HALAL
  • Canned tuna

    Tuna kaléng

    Ngaran Produk Tuna kaléng
    Jenis produk Tuna kaléng dina brine / tuna kaléng dina minyak
    Bahan Tuna seger
    Beurat (kg) 0.4
    Hirup rak 2 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah, dina karton
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER, HALAL
  • Canned mackerel

    Mackerel kaléng

    Ngaran Produk Mackerel kaléng
    Jenis produk Mackerel kaléng dina sause tomat / Mackerel kaléng dina brine / mackerel kaléng dina minyak / Mackerel kaleng rasa lada
    Bahan Mackerel seger
    Beurat (kg) 0.155 / 0.4 / 0.425 / 0.9 / 2.84
    Hirup rak 2 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah, dina karton
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER, HALAL
  • Canned sardine

    Sardin kaléng

    Ngaran Produk Sardin kaléng
    Jenis produk Sardin kaléng dina sause tomat / Sardin kaléng dina brine / sardine kaléng dina minyak / sardine lada rasa lada
    Bahan Sardin seger
    Beurat (kg) 0.155 / 0.4 / 0.425 / 0.9 / 2.84
    Hirup rak 2 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah, dina karton
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER, HALAL