Suung Kaléng

Suung Kaléng

KABEH KATEGORI PRODUK
  • Canned Whole Mushroom

    Suung Kaléng Sagala Kaléng

    Ngaran Produk Suung kaléng
    Jenisna sakabeh supa
    Prosés Pelestarian Brine
    Rasa Asin
    Beurat (kg) 0.4 / 0.425 / 0.85 / 2.55 / 2.84
    Hirup rak 3 taun
    Ngaran mérek Zishan, Q51, OEM
    Bungkusan Tiasa atanapi toples, dina karton
    Tempat Asalna Jiangsu, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER
  • Standup Pouch slice mushroom

    Standup Kantong nyiksikan supa

    Ngaran Produk Standup Kantong nyiksikan supa
    Jenisna Dipotong supa
    Prosés Pelestarian Brine
    Rasa Asin
    Beurat (kg) 0,2
    Hirup rak 3 taun
    Ngaran mérek Zishan, Q51, OEM
    Bungkusan Standup puch
    Tempat Asalna Jiangsu, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER
  • Canned P+S Mushroom

    Suung P + S Kaléng

    Ngaran Produk  Suung kaléng
    Jenisna  supa utuh, diiris, supa P & S
    Prosés Pelestarian  Brine
    Rasa  Asin
    Beurat (kg)  0.4 / 0.425 / 0.85 / 2.55 / 2.84
    Hirup rak  3 taun
    Ngaran mérek  Zishan, Q51, OEM
    Bungkusan  Tiasa atanapi toples, dina karton
    Tempat Asalna  Jiang, Cina
    Panyimpenan  Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi  BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER
  • Mushroom in 3kg bags

    Supa dina kantong 3kg

    Ngaran Produk Supa dina kantong 3kg
    Jenisna supa utuh, diiris, supa P & S
    Prosés Pelestarian Brine
    Rasa Asin
    Beurat (kg) 3
    Hirup rak 3 taun
    Ngaran mérek Zishan, Q51, OEM
    Bungkusan Tiasa atanapi toples, dina karton
    Tempat Asalna Jiangsu, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER