Buah Kaléng

Buah Kaléng

KABEH KATEGORI PRODUK
  • Canned yellow peach

    Katumbiri konéng kaléng

    Ngaran Produk Katumbiri konéng kaléng
    Bahan Persik konéng, cai, gula
    Wangunna Dadu / Halves
    Prosés Pelestarian Sirop
    Beurat (kg) 0.485 / 0.76 / 1.055
    Rasa Amis alami
    Hirup rak 2 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah atanapi gelas, dina karton
    Tempat Asalna Shandong, Cina
    Kualitas Kualitas luhur
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER
  • Canned Mixed Fruits

    Buah Campuran Kaléng

    Ngaran Produk  Bungbuahan dicampur kaléng
    Bahan  Apel, céri, persik konéng, nanas, gula
    Wangunna  Dicincang
    Prosés Pelestarian  Sirop
    Beurat (kg)  0.485 / 0.76 / 1.055
    Rasa  Amis alami
    Hirup rak  3 taun
    Ngaran mérek  Zishan, OEM
    Bungkusan  Timah atanapi gelas, dina karton
    Tempat Asalna  Fujian, Cina
    Fitur  Sehat
    Kualitas  Kualitas luhur
    Panyimpenan  Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi  BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER
  • Canned red honey pomelo

    Kaléng pomelo madu beureum

    Ngaran Produk Kaléng pomelo madu beureum
    Bahan Nanas, cai, gula
    Prosés Pelestarian Sirop
    Beurat (kg) 0.485 / 0.76 / 1.055
    Rasa Amis alami
    Hirup rak 2 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah atanapi gelas, dina karton
    Tempat Asalna Shandong, Cina
    Kualitas Kualitas luhur
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER
  • Canned pineapple

    Nanas kaléng

    Ngaran Produk Nanas kaléng
    Bahan Nanas, cai, gula
    Prosés Pelestarian Sirop
    Beurat (kg) 0.485 / 0.76 / 1.055
    Rasa Amis alami
    Hirup rak 2 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah atanapi gelas, dina karton
    Tempat Asalna Shandong, Cina
    Kualitas Kualitas luhur
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER
  • Canned pitaya

    Kaléng pitaya

    Ngaran Produk Kaléng pitaya
    Bahan Pitaya, cai, gula
    Prosés Pelestarian Sirop
    Beurat (kg) 0.485 / 0.76 / 1.055
    Rasa Amis alami
    Hirup rak 2 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah atanapi gelas, dina karton
    Tempat Asalna Shandong, Cina
    Kualitas Kualitas luhur
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER
  • Canned green grapes

    Anggur héjo kaléng

    Ngaran Produk Anggur héjo kaléng
    Bahan Anggur héjo, cai, gula
    Prosés Pelestarian Sirop
    Beurat (kg) 0.485 / 0.76 / 1.055
    Rasa Amis alami
    Hirup rak 2 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah atanapi gelas, dina karton
    Tempat Asalna Shandong, Cina
    Kualitas Kualitas luhur
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER
  • Canned coconut

    Kalapa kaléng

    Ngaran Produk Kalapa kaléng
    Bahan Kalapa, cai, gula
    Prosés Pelestarian Sirop
    Beurat (kg) 0.485 / 0.76 / 1.055
    Rasa Amis alami
    Hirup rak 2 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah atanapi gelas, dina karton
    Tempat Asalna Shandong, Cina
    Kualitas Kualitas luhur
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER
  • Canned lychee

    Lychee kaléng

    Ngaran Produk Lychee kaléng
    Bahan Lychee, cai, gula
    Prosés Pelestarian Sirop
    Beurat (kg) 0.485 / 0.76 / 1.055
    Rasa Amis alami
    Hirup rak 2 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah atanapi gelas, dina karton
    Tempat Asalna Shandong, Cina
    Kualitas Kualitas luhur
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER
  • Canned pear

    Pir kaléng

    Ngaran Produk Pir kaléng
    Bahan Pir, cai, gula
    Prosés Pelestarian Sirop
    Beurat (kg) 0.485 / 0.76 / 1.055
    Rasa Amis alami
    Hirup rak 2 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah atanapi gelas, dina karton
    Tempat Asalna Shandong, Cina
    Kualitas Kualitas luhur
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER