Kaléng Asparagus

Kaléng Asparagus

KABEH KATEGORI PRODUK
  • Canned Green Asparagus

    Kaléng Asparagus Héjo

    Ngaran Produk Kaléng Asparagus Héjo
    Bahan Asparagus
    Wangunna Belah / Sepuh / Jalur
    Prosés Pelestarian Brine
    Beurat (kg) 0,2 / 0,25 / 0,43 / 0,8
    Rasa Asin
    Hirup rak 3 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah atanapi gelas, dina karton
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER, HALAL
  • Canned Asparagus

    Kaléng Asparagus

    Ngaran Produk Kaléng Asparagus
    Bahan Asparagus
    Wangunna Belah / Sepuh / Jalur
    Prosés Pelestarian Brine
    Beurat (kg) 0,2 / 0,25 / 0,43 / 0,8
    Rasa Asin
    Hirup rak 3 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah atanapi gelas, dina karton
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER, HALAL
  • Canned bamboo shoot slice

    Aji némbak awi kaléng

    Ngaran Produk Aji némbak awi kaléng
    Bahan Némbak awi
    Prosés Pelestarian Brine
    Beurat (kg) 0,2 / 0,25 / 0,43 / 0,8
    Rasa Asin
    Hirup rak 3 taun
    Ngaran mérek Zishan, OEM
    Bungkusan Timah atanapi gelas, dina karton
    Tempat Asalna Fujian, Cina
    Panyimpenan Tempat anu tiis & garing
    Sértipikasi BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER, HALAL