Suung P + S Kaléng

Pedaran pondok:

Ngaran Produk  Suung kaléng
Jenisna  supa utuh, diiris, supa P & S
Prosés Pelestarian  Brine
Rasa  Asin
Beurat (kg)  0.4 / 0.425 / 0.85 / 2.55 / 2.84
Hirup rak  3 taun
Ngaran mérek  Zishan, Q51, OEM
Bungkusan  Tiasa atanapi toples, dina karton
Tempat Asalna  Jiang, Cina
Panyimpenan  Tempat anu tiis & garing
Sértipikasi  BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER

Detil Produk

Tanda Produk

Émbaran produk

Ngaran Produk  Suung kaléng
Jenisna  supa utuh, diiris, supa P & S
Prosés Pelestarian  Brine
Rasa  Asin
Beurat (kg)  0.4 / 0.425 / 0.85 / 2.55 / 2.84
Hirup rak  3 taun
Ngaran mérek  Zishan, Q51, OEM
Bungkusan  Tiasa atanapi toples, dina karton
Tempat Asalna  Jiang, Cina
Panyimpenan  Tempat anu tiis & garing
Sértipikasi  BRC, HACCP, IFS, ISO, KOSHER

Kamampuhan Suplai

Kamampuhan Suplai: 50000 karton / karton per Bulan

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan: Dina kaléng anu nganggo labél kertas, kaléng dina karton konéng.

Palabuhan: Xiamen

Waktos prosés :

Jumlah (karton)

1-1800

1801-5000

5001-8000

> 8000

Est. Waktos (dinten)

15

20

30

Pikeun disawalakeun
5

Nilai Nutrisi

Unggal 100 gram supa seger ngandung 2.9 gram protéin kualitas luhur, 0,2 gram lemak, 2,4 gram karbohidrat, 0,6 gram serat diet, 8 mg kalsium, 66 mg fosfor, 1,3 gram beusi, 0,16 mg vitamin B, 3,3 mg niasin, sareng vitamin C 4 mg. Salaku tambahan, éta ogé ngandung lektin tutuwuhan anu henteu spésipik, tirosinase sareng zat-zat sanésna, janten mangrupikeun jamur anu tiasa didahar anu seueur gizi sareng bahan anu idéal pikeun sagala rupa piring.

Pangaruh terapi

Suung beunghar lisin. Lisin mangrupikeun asam amino ésénsial pikeun awak manusa. Éta tiasa ningkatkeun jangkungna sareng beurat, ningkatkeun résistansi panyakit, ningkatkeun hemoglobin, sareng ningkatkeun kecerdasan.

Suung ogé ngandung inducers interferon, anu tiasa nyababkeun produksi interferon, janten ngagaduhan pangaruh anu saé kana virus vesat stomatitis sareng virus encephalitis. Tablet ekstrak supa seger tiasa ngubaran hépatitis pengkuh atanapi kronis, janten penderita ati kedah tuang supa. Suung ogé ngagaduhan pangaruh nurunkeun koléstérol getih. Déposisiase sareng tirosinase dina supa ngagaduhan fungsi nurunkeun tekanan getih. Ku alatan éta, supa nyaéta kadaharan kaséhatan anu idéal pikeun hiperténsi sareng penderita kardiovaskular.

10
12
11

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami