Tentang Kami

Kelompok Ringkesan

1

Zishan Group didirikeun dina Maret 1984 sareng tempatna di Kota Zhangzhou, anu dikenal salaku "Kota Pangan Tiongkok" sareng "Modal Pangan Kalengan Cina" sareng "Ibukota Jamur Cina" di Cina kidul. Saatos 34 taun pamekaran ngagulung, ayeuna parantos réngsé Ranté industri pangan ngahijikeun konstruksi dasar, produksi, pamrosésan sareng pamasaran tiasa ngolah ampir 200,000 ton rupa-rupa produk tatanén sareng sisihan per taun. Éta perusahaan ngarah konci nasional dina industrialisasi tatanén, sapuluh perusahaan luhur dina industri pangalengan Cina, sareng perusahaan konci kontinyu dina industri pangan nasional. Salami mangtaun-taun, éta ditaksir salaku "pembayar pajak ageung" ku Pamaréntah Kota Zhangzhou.

Zishan fokus kana produksi pangan sareng ékspor. Produkna kalebet tuangeun kaleng, acar, kari, cai mineral, produk akuatik beku, konséntrasi buah sareng sayuran, penanaman pabrik supa sareng kategori utama sanésna, utamina diékspor ka Éropa, Amérika, Jepang, Asia Tenggara, Rusia sareng langkung ti 60 Nagara dunya sareng daérah, kode ékspor "Q51" terkenal sacara internasional, khususna di Jepang, Jérman sareng nagara-nagara sanés anu ngagaduhan sarat ketat ngeunaan kualitas pangan. Pangakuan pasar kacida luhurna. Kadaharan kaléng Zishan di luar nagari ngagambarkeun gambar kadaharan kaléng Cina.

Zishan Group taat kana misi "nyayogikeun katuangan anu aman, séhat, sareng aman pikeun masarakat"; ngadukung kapercayaan budaya brand yén "ngamungkinkeun konsumén mésér produk Zishan sami sareng mésér katenangan, tuang produk Zishan sami sareng tuang séhat", sareng teras-teras ngempelkeun pentingna pikeun kualitas pangan sareng manajemén kaamanan, parantos ngalangkungan ISO9002, HACCP, "Hala", " Kosher ", sertifikasi US FDA, Éropa BRC (Standar Téknis Pangan Global) sareng sertifikasi IFS (Standar Pangan Internasional). Zishan Group parantos mingpin sareng ngiringan formulasi sareng révisi genep standar nasional atanapi industri, kalebet "Canned Asparagus", "Canned Shellfish" sareng "Canned Fish". Grup ieu ngagaduhan 12 patén anu sah, kalebet 1 patén penemuan, sareng tingkat konvérsi pencapaian ilmiah sareng téknologi ngahontal 85%.

2
4

Dina Konperénsi BRICIC Xiamen 2017, "Ungu Mountain Coriander Heart" sareng "Ungu Mountain Yellow Peach Canned Food" kapilih salaku panganan banquet BRIC, sareng "Produk Ungu Mountain, Kualitas BRIC" Zishan Foods, anu diékspor ka pasar internasional, nyaéta diaku ku acara internasional. Produksi sareng penjualan perusahaan tina supa kaléng, asparagus, sareng réngking réngking diantara anu luhur dina industri anu sami di nagara éta. Jus Omat Zishan dipeunteun salaku "Produk Inovasi Pangan Kaléng Cina", sareng Zishan "Bulaoquan" parantos janten inuman anu ditunjuk ku Xiamen Airlines.

Dina taun-taun ayeuna, Zishan Group parantos giat nambihan ranté industri, nanem modal dina pangwangunan Zishan Edible Fungus Silicon Valley Industrial Park, sareng komitmen pikeun ngawangun grup industri industri pangan modéren anu paling ageung sareng paling téknologi. Dina waktos anu sasarengan, perusahaan nyandak kauntungan tina géografi basisir sareng sertifikasi ngekspor kadaharan ti laut EU (ngan ukur tilu di Zhangzhou), nambihan 2 lini produksi sampalan lauk énggal, aktipitas pamekaran sareng pemanfaatan komprehensif lauk kaléng high-end, proyék éta nyaéta anu munggaran di Propinsi Fujian, sareng téknologi dugi ka propinsi. Tingkat maju sareng kaunggulan kalapa pasar anu penting.

3

Pagawe Kegiatan

5
zs-team

Kumpeni Kahormatan

★ Perusahaan Utama Nasional dina Industrialisasi Pertanian ku dalapan menteri nasional

★ Proyék Démonstrasi Nasional pikeun Produk Tatanén Proyék Ngolah jero ku Komisi Pengembangan Nasional & Reformasi

★ Perusahaan Kunci Nasional pikeun Barang Darurat, ku Kamentrian Dagang

★ Kontrak Nasional Kahiji sareng Katujuh Patuh-ku & Perusahaan Terpercaya, ku Industri Nasional sareng Administrasi Niaga

★ Cina Top Ten Cannery Enterprise (Ékspor)

★ Perusahaan Kelas Kredit AA ku CIQ

★ Sapuluh Perusahaan Top di 2014 Rapat Tahunan Kasalametan Pangan Cina, ku Organisasi Rapat

★ Perusahaan Terpimpin Key Propinsi dina Industrialisasi Pertanian, Medali Emas ti Perusahaan Fujian Propinsi Fujian, Perusahaan Kiridit Pangsaéna Di Propinsi Fujian, ku Pamaréntah Propinsi Fujian

9
7
8
10