Fujian Zishan Group Co., Ltd.

nyayogikeun katuangan anu aman, séhat, sareng dijamin pikeun masarakat

Zishan Group didirikan dina Maret 1984. Kami fokus kana produksi pangan sareng ékspor. Produk kami kalebet tuangeun kaleng, acar, kari, cai mineral, produk akuatik beku, konséntrasi buah sareng sayuran, sareng penanaman pabrik supa.

  • Certificate
  • Certificate
  • Certificate
  • Certificate
  • Certificate

Warta

NGALAMAN & LAYANAN KUALITAS TINGGI

KELOMPOK ZISHAN NGANGGO PRODUK "FAVORITE KONSUMI DI CANNED DI TAHUN 2020 ″

Rapat ékspansi kagenep dewan direksi kalima tina Asosiasi Industri Pangan Canned 2020 Cina suksés diayakeun di Shanghai dina 9 Nopémber.

KELOMPOK ZISHAN: KAWAL AYA KUALITAS DI SAKAP SETIAP TINGKAT Pikeun NYIEUN AIR NGinum MINUMAN Séhat

Yang Jubin, manajer Zhangzhou Zishan Mineral Water Co., Ltd. Saringan areng didesain pikeun nyebarkeun sababaraha kokotor dina cai gunung gunung. Filter lima-mikron, saringan hiji-mikron sareng saringan 0,22 mikron.

PRODUK PALING POPULER